Informatiemarkt

Informatiemarkt

Een vast onderdeel van Dutch UGM is de centraal gelokaliseerde informatiemarkt in het congrescentrum.
Op voordracht van de huidige Epic-ziekenhuizen is een selectie gemaakt van standhouders, waarbij de kwaliteit van leverancier en producten en betrokkenheid bij deze ziekenhuizen de belangrijkste overwegingen zijn.

De foyer van het congrescentrum is tijdens deze meeting de Meet & Greet plek met leveranciers.
U kunt hier informatie inwinnen over de diverse mogelijkheden en producten die men aan biedt. Het programma biedt tijd om onder het genot van een kopje koffie/thee of een broodje bij hen langs te gaan en u te laten informeren. Verder vinden in de foyer alle cateringmomenten plaats. Wanneer u de workshoprondes volgt u keert altijd terug in de foyer.

Alphatron Medical

Alphatron Medical levert oplossingen waardoor zorgprofessionals soepel en prettig kunnen werken in het complete zorgproces, zoals de AMiS-PRO. Een modern mobiel zorgstation waarmee verpleegkundigen efficiënter en veiliger kunnen werken.

Het zorgstation kan worden uitgerust met meetapparatuur voor vitale functies, een slimme medicatie oplossing, cardio-diagnostiek en een directe verbinding met het EPD. Alles komt samen in één workflow, waardoor de verpleegkundige meer tijd overhoudt voor de patiënt.

Beter Healthcare

Beter Healthcare is een consultancybureau in de zorg en ICT branche. Onze mensen ondersteunen bij de digitalisering van processen en dragen zo bij aan het toekomstbestendig maken van zorgorganisaties.

Furore

Furore is ICT-dienstverlener in de zorg en beschikt over een sterk team van ervaren Epic-consultants.

Bij een groot aantal Epic-ziekenhuizen, zowel in Nederland als daarbuiten, heeft Furore een verscheidenheid aan projecten op het vlak van project- en programmamanagement, implementatie, migratie, integratie en techniek gedaan.

Wat Furore uniek maakt? Onze jarenlange ervaring (30 jaar) gecombineerd met onze grote domeinkennis!

G2 Speech B.V.

G2 Speech heeft 25 jaar ervaring op het gebied van geavanceerde spraaktechnologie en workflowoplossingen.

Elke dag gebruiken duizenden medische professionals onze software om hun verslaglegging te optimaliseren en zo effectief mogelijk te werken.

Ons cloud-based softwareplatform biedt spraakherkenning in elk tekstveld en is daarmee de oplossing om productiviteit te verhogen.

Inter Systems

InterSystems is de leverancier van het IRIS platform waarop Epic wereldwijd draait.

De producten HealthConnect en IRISforHealth zijn op diezelfde technologie gebaseerd en bieden uitgebreide ondersteuning voor uitwisselingsstandaarden binnen de zorg zoals HL7, FHIR en ander relevante protocollen.

Daarnaast is IRISforHealth een multi-model database, een analytics- en interoperability platform.

Nordic Global

Nordic helpt zorginstellingen succesvol te navigeren door hun EPD-reis én daarbuiten. Ons team biedt een breed scala aan adviesdiensten die onze klanten ontzorgen op het vlak van project- en programmamanagement, implementatie en beheer.

Met gemiddeld 6 jaar aan Epic-ervaring beschikken onze consultants over een onderscheidende hoeveelheid expertise, gewaardeerd door zorginstellingen over de gehele wereld.

Nuance Communication

Dragon Medical One; workflow optimalisatie middels AI spraakherkenning
We praten ongeveer 3x sneller dan we typen, dus hoe praktisch zou het zijn om patiënten informatie te dicteren.
Besteed minder tijd aan klinische documentatie, altijd meteen de juiste informatie in het dossier.
En, met tekstsjablonen die gemakkelijk in het dossier zijn in te voegen kan het nog sneller en eenvoudiger.
De stap-voor-stap commando’s die zelf te configureren zijn, maken het mogelijk om automatisch handelingen op het werkstation uit te laten voeren, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een order.

Ortec

Technologie en wiskunde zijn de laatste jaren zodanig ontwikkeld dat we complexe zorgvraagstukken kunnen oplossen. Er zijn innovatieve oplossingen beschikbaar die het mogelijk maken om met dezelfde menskracht meer, en kwalitatief betere, zorg te leveren. Zorginstellingen en -professionals kunnen veel winst behalen met datagedreven zorg, onder meer op het gebied van integraal capaciteitsmanagement en  personeelsplanning. Zie ORTEC | ORTEC Healthcare suite

Tallking Results

Toekomstbestendige EPIC-implementaties en -optimalisaties met oog voor patiënt en medewerker. Strak projectmanagement met draagvlak en betrokkenheid als basis. Benutten van beschikbare data, bestaande kennis en vaardigheden van medewerkers leiden tot een duurzaam eindresultaat. De inzet van TallKing Results en TallKing Skills staat voor Mens, Proces, Kennis en Resultaat.

Topdesk

TOPdesk is de service management partner van de Nederlandse zorgsector. Dagelijks helpen wij zorginstellingen hun ondersteunende afdelingen en bijbehorende processen te verbeteren. TOPdesk is een Nederlands bedrijf met ongeveer 1.000 medewerkers, 5.000 klanten waarvan 450 in de Nederlandse zorgsector. Het ontzorgen van de zorgmedewerkers door één meldpunt te bieden is onze missie!

uPerform

uPerform® helpt clinici om software onder de knie te krijgen terwijl ze werken. Versnel onboarding, versterk het leren en verbeter de tevredenheid met geïntegreerde op rollen gebaseerde hulp in de workflow. Ons just-in-time leer- en ondersteuningsplatform integreert met uw EPD, ERP en honderden andere zorgapplicaties.

VMware

VMware is een toonaangevende leverancier van multi-cloudservices voor alle apps, waardoor digitale innovatie versneld kan worden. 95% van de EPIC-ziekenhuizen draait dit op VMware Infrastructuur. Ook voor de verschillende type zorg werkplekken biedt VMware slimme en unieke oplossingen om het zorgproces te ondersteunen en IT efficiënter te maken voor zorgprofessionals.