Locatie

1931

Welkom bij 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, één van de meest unieke evenementenlocaties van Nederland. Hier staat dagelijks een team van gastvrije, betrokken en flexibele medewerkers voor u klaar om samen een prachtig congres neer te zetten. Alles wordt uit de kast getrokken om bij 1931 een geslaagd evenement neer te zetten. Deze Brabantse gastvrijheid wordt bij 1931 Congrescentrum gecombineerd met duurzaamheid in de historische Bossche Veemarkt. De combinatie van het historische pand met moderne inrichting zorgt voor een sfeervol en eigentijds evenement dat elke mogelijke vorm kan aannemen.

Parkeren

Rondom het terrein van 1931 Congrescentrum bevinden zich meerdere parkeerterreinen die vrij te betreden zijn. De ingang van dit parkeerterrein bevindt zich bij de Oude Engelenseweg 1, 5222 AA te ’s-Hertogenbosch. Na afloop van het evenement kan binnen bij de parkeerautomaten van 1931 een parkeerticket/uitrijticket gekocht worden voor €10 (pin only).

Praktische Informatie

  • 1931 ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station ’s-Hertogenbosch
  • 1931 beschikt over 10 elektrische oplaadpalen voor E-cars
  • 1931 beschikt over een gratis bewaakte garderobe
  • 1931 beschikt over gratis wifi door heel de locatie

Prijzen en onderscheidingen

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch heeft sinds zijn ontstaan meerdere prijzen en onderscheidingen gewonnen. Zo is 1931 een officiële partner van MVO Nederland. Daarnaast hebben we een Gouden Green Key in bezit en een YOIN Excellent Meeting Places certificering.